Kennismakingslessen

Welkom!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de kennismakingslessen van Jong Juliana! Op de zaterdagen 9 juni en 7 juli 2018 geven we tussen 13.30 en 16 uur (gratis!) korte lessen van 15 minuten waarin kinderen van 4 tot 16 jaar allerlei instrumenten kunnen uitproberen. Je kan ook zien hoe we repeteren, er is een algemene informatiestand over Jong Juliana en er is drie keer een kort optreden van onze slagwerkers. Zeker een bezoek waard!
Hieronder vind je de planning van de middag. Op het onderdeel “Jong Juliana” op de website vind je meer algemene informatie over het muziekkorps. Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs!

Wat doe je in een kennismakingsles?
We geven de kinderen uitleg over het instrument en we laten de kinderen natuurlijk op de instrumenten spelen. Hoe doe je dat? En hoe klinkt een toon? Ieder kind kan van verschillende instrumenten een kennismakingsles bijwonen, zodat je een beeld hebt welk instrument jij misschien wil gaan spelen.

Waar?
Het clubgebouw van Jong Juliana staat op de Grote Koppel 65 in Amersfoort. Dat is schuin tegenover het Eemplein. Parkeren kan op eigen terrein.