Kennismakingslessen

Welkom!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de kennismakingslessen van Bernhard! De kennismakingslessen zijn nieuw: we geven dan ‘s middags tussen 13.30 en 16 uur (gratis!) korte lessen van 15 minuten waarin kinderen van 6 tot 16 jaar allerlei instrumenten kunnen uitproberen. Je kan ook zien hoe we repeteren, er is een algemene informatiestand over Bernhard en er is drie keer een kort optreden van onze slagwerkers. Zeker een bezoek waard!
In mei en in juli 2017 waren de eerste kennismakingslessen. Na de zomervakantie gaan we nieuwe data prikken. Hou onze website en onze Facebook pagina in de gaten.

Wat doe je in een kennismakingsles?
We geven de kinderen uitleg over het instrument en we laten de kinderen natuurlijk op de instrumenten spelen. Hoe doe je dat? En hoe klinkt een toon? Ieder kind kan van verschillende instrumenten een kennismakingsles bijwonen, zodat je een beeld hebt welk instrument jij misschien wil gaan spelen.
Er zijn drie of vier lessen tegelijk.

Waar?
Het clubgebouw van Bernhard staat op de Grote Koppel 65 in Amersfoort. Dat is schuin tegenover het Eemplein. Parkeren kan op eigen terrein.