Music Super Kids

Wil jij na Music Kids verder muziek maken? Of ben je al 6 jaar? Kom naar Music Super Kids!

Wat is Music Super Kids?
Deze lessen zijn een vervolg op het succesvolle Jong Juliana Music Kids, maar ook rechtstreeks instromen is mogelijk. Er wordt verder gewerkt aan de basisbeginselen van muziek maken. Dat wordt ook wel algemene muzikale vorming genoemd.

Wat doe je bij Music Super Kids?
In deze lessen leren kinderen de basisbeginselen van muziek maken. Ze zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. In een gezellige sfeer wordt de kinderen klassikaal de beginselen van muziek bijgebracht. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Zo komen ritme, tempo, notenschrift, melodische vorming, muziek beluisteren en het samenspel aan bod. Gedurende deze periode kunnen de leerlingen diverse instrumenten uitproberen én wordt er naast muziek maken ook kennis gemaakt met alle activiteiten van de Show & Marchingband Jong Juliana.

Waar en wanneer, wat kost het?
De lessen worden gegeven in ons clubgebouw aan de Grote Koppel 65 in Amersfoort. De eerstvolgende lessenreeks start op 3 februari 2018. De lessen vinden plaats op zaterdagmiddag van 12.30 tot 13.15 uur. In de tussentijd staat voor u als ouder de koffie en thee klaar. Music Super Kids kost € 10 per maand en het duurt een jaar: een schooljaar voor de lessenreeks die in september start en een kalenderjaar voor de lessenreeks die in februari start. Dit zijn de data tot de zomervakantie: 3/10/17 februari, 10/17/24 maart, 7/14 april (7 april in sporthal Bokkeduinen i.p.v. het clubgebouw), 12/19/26 mei, 9/16/23 juni, 30 juni onder voorbehoud, 7 juli.

Vragen?
Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met onze vereniging via email jong-juliana@juliana-amersfoort.nl of bellen met Johan Kelder, telefoon 033 – 25 38 169.