Juliana met show naar “The New World”

Juliana is nu al trots op de nieuwe show.

Door instructie en leden is de afgelopen tijd hard gewerkt om de muziek in te studeren en vanaf nu komt daar ook de choreografie bij. In nauwe samenwerking met het team van CSC wordt deze show geproduceerd en…. Het belooft een waar (muzikaal) spektakel te worden! Na de toepasselijk opmars “Coming tot America” zal de show losbarsten.

The New World:
Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. De beroemde componist Dvorak gebruikt dit thema reeds in zijn 9e symfonie, the New World. Juliana bouwt voort op de overbekende melodieën uit deze symfonie en laat deze schijnbaar moeiteloos overlopen in bekende muziek die de sfeer van de Amerikaanse geschiedenis weergeeft. Het programma bestaat uit prachtige muziek uit de serie North & South, the Magnificent Seven en de Godfather maar uiteraard mogen traditionals als Oh when the Saint en Stars & Stripes Forever niet ontbreken. Als rode draad wordt de luisteraar telkens weer herinnerd aan de overbekende melodieën van Dvorak. Prachtige, herkenbare muziek, uitgevoerd in een wervelende choreografie zijn de ingrediënten voor een succesvolle show en een must voor uw Taptoe evenement.

Natuurlijk kunt u niet wachten om alles te zien en te horen. Nog even geduld, op zaterdag 27 april krijgt de show zijn ‘vuurdoop’ in Amersfoort tijdens de verenigingspresentatie. De officiële première is tijdens de Oranje taptoe in het prachtige openluchttheater in Ede op Koninginnedag.

Blijf ons volgen voor meer nieuws.