Taptoe Amersfoort 2013, de mooiste afsluiter van de Amersfoortse zomer!

Op zaterdagavond 21 september wordt de Amersfoortse Hof weer gevuld met muziek! Op de 16e editie van Taptoe Amersfoort zetten Juliana en Bernhard, de Muzikale Ambassadeurs van Amersfoort, wederom hun beste beentje voor! Maar niet alleen Juliana en Bernhard, want uiteraard heeft de taptoeorganisatie z’n best gedaan een afwisselend programma te brengen, inclusief een extra jeugdige topper in het programma!

Bernhard presenteert haar show “Saturday Night”. Niet alleen is zaterdag de dag van deze jeugdige topformatie uit Amersfoort waarop wordt gerepeteerd, het is ook de dag van de meeste optredens of een gezellig avondje uit. Met name deze avondjes uit staan centraal in de nieuwe show van Bernhard.

Juliana zal haar gloednieuwe show op haar eigen Hof laten zien – een prachtshow met het verhaal van de Amerikaanse geschiedenis.

Uit Scheveningen muziekvereniging M.E.T.R.O. met een mooie show én uit Ede Irene Jeugd en Senioren – altijd garant voor een topshow.

Het voorprogramma wordt verzorgd door BraL-, LaL- & Blaaskapel KapeLLoos uit Amersfoort

Programma Taptoe Amersfoort 2013

Jeugdshowband Irene Ede
Showband Irene Ede
M.E.T.R.O. Scheveningen
Chr. Muziek- en Showband Juliana
Chr. Muziek- en Showband Bernhard
Voorprogramma: KapeLLoos (Amersfoort)

Juliana, haar sponsors, en ondernemersvereniging De Hof trakteren Amersfoort op een geweldige Taptoe, voor alle publiek gratis toegankelijk!

Evenement locatie: De Hof, Amersfoort

Evenement tijden: zaterdag 21 september 2013, aanvang 20.00 uur (voorprogramma 19.30 uur)

Evenement toegang: Gratis (geen zitplaatsen)

Evenement contact: www.taptoe-amersfoort.nl of www.juliana-amersfoort.nl, taptoe@juliana-amersfoort.nl

Taptoe Amersfoort 2013