Open Repetitie bij Bernhard

De Chr. Muziek- en Showband Bernhard houdt op zaterdag 22 juni as. Open Huis.
Tijdens de Amersfoortse Havendagen staat het gebouw aan de Grote Koppel 65 tussen 14.00 en 16.00 uur open voor belangstellenden.

Bernhard is een muziek- en showband voor kinderen van 8 – 16 jaar en bestaat uit 44 kinderen met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar. Begin juni werd met 82,81 punten een mooie zesde plaats behaald bij het Open Nederland Kampioenschap voor jeugdbands in Vlissingen.
Tijdens het Open Huis is Bernhard te beluisteren terwijl in het gebouw van de vereniging verschillende activiteiten voor kinderen zijn georganiseerd.
Zo kunnen de verschillende instrumenten van de vereniging worden bekeken en geprobeerd en kan op de foto worden gegaan in het mooie uniform van Bernhard.
Natuurlijk staat de koffie/thee klaar en is er voor de jeugd iets fris.

Iedereen die kennis wil komen maken met de jeugdige muzikanten of meer wil weten over de opleidingen en deze leuke muzikale hobby is van harte welkom op zaterdag 22 juni as. tussen 14.00 en 16.00 uur in het clubgebouw aan de Grote Koppel 65 in Amersfoort.
Toegang is vrij.
Meer informatie over de activiteiten van Bernhard, de opleidingen en de mogelijkheden die Bernhard te bieden heeft, is te verkrijgen via bernhard@juliana-amersfoort.nl