Generale voor WMC

Kom Juliana uitzwaaien naar het Wereld Muziek Concours

Op zaterdag 20 juli a.s zal de Juliana deelnemen aan het Wereld Muziek Concours (WMC). Het korps is volop bezig met de voorbereidingen hiervoor.
Een grote uitdaging voor de leden is dat er dit jaar ook wordt deelgenomen aan de showwedstrijd.
Op 20 juli, als Juliana er is, zijn er korpsen uit o.a Oostenrijk; Duitsland; Ierland en Indonesië.

Vrijdagavond 19 juli vanaf 20.45 uur houdt Juliana, bij goed weer, een geüniformeerde generale repetitie op het veld van VV Hooglanderveen aan de Heideweg 57 (t/o Ikea). Ook Bernhard zal een optreden verzorgen. De muzikanten hopen dat er veel mensen komen kijken om hen “uit te zwaaien” en succes te wensen.

In de show “The New World” wordt de geschiedenis van de USA muzikaal uitgebeeld. De muziek van de show en de mars is opgenomen en op CD gezet. Op zaterdag 13 juli a.s. wordt de CD gepresenteerd en vanaf dan te koop aangeboden voor een bedrag van slechts € 7,00.
De presentatie vindt plaats in het clubgebouw aan de Grote Koppel om 15.30 uur.

De Burgemeester van Amersfoort wenst ons alvast succes:

Bolsius