sTapToe Concert

Als promotietour voor de enige echte “de Taptoe van Amersfoort” georganiseerd door Juliana a.s zaterdag 21 september op de De Hof in Amersfoort, gaven wij, Willem III een concert in de muziektent op de Groenmarkt. Om 1845 uur was ik omgekleed in het clubgebouw en gingen we met nog een aantal leden op weg naar de Groenmarkt. Het weer was twijfelachtig, het dreigde een beetje.

Toen we aankwamen was ook net de bus met aanhanger gearriveerd. Met behulp van minstens driekwart van de leden was de muziektent in een recordtijd omgebouwd tot een prachtig podium om een concert te geven. Tevens verschenen een aantal Bernhardleden die met flyers de stad in gingen om de taptoe onder de aandacht te brengen. Mooi werk van de jeugdleden die natuurlijk zaterdag ook deelneemt aan de enige echte samen met de Jeugd showband Irene uit Ede. Om klokslag half acht begonnen wij ons concert met Serenate. Gertjan Polman onze vaste speakerman heette alle luisteraars van harte welkom. Dat waren er nog niet zoveel echter na aanvang groeide het aantal mensen gelukkig tot een aardige club. Ons programma bestond uit lichte muziek, zoals Adele in Concert, Coldplay, Stevie Wonder, Wave, The best of Mancini en ons nieuwste werk A tribute to Whitney Houston. Na een klein uur spelen sloten we af met de Promenaden Polka. Inmiddels waren de Bernhardleden ook teruggekeerd nadat ze hun flyers hadden uitgedeeld aan het winkelend publiek.

Zo ver wij het uit de tent konden waarnemen had het publiek het uitstekend naar de zin, nu daar doen we het voor en gelukkig het weer was redelijk gebleven. Dank voor uw komst en wij hopen u en nog veel meer mensen aanstaande zaterdag op de hof in Amersfoort te ontmoeten. Aanvang voor programma 19.30 uur. Taptoe start om 2000 uur en is geheel gratis. (zie www.taptoe–amersfoort.nl)

Groet,
Johan van de Bunt