Jubileumconcert Willem III

Op zaterdag 15 maart a.s. viert Concertorkest Willem III, onderdeel van de Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, het vijfjarig bestaan.

Hiervoor wordt een concertavond gehouden in theater Icoon.

Sinds de oprichting in 2009 staat Willem III onder deskundige leiding van dirigent Dick Roelofsen. Het orkest brengt tijdens concerten altijd een gevarieerd programma met een grote diversiteit aan muziekstijlen. Zo ook deze avond waar onder andere even kort muzikaal wordt teruggeblikt op de afgelopen vijf jaar. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe stukken ingestudeerd zoals bijvoorbeeld “Meditation The Light of the World” waarin u een prachtige omspeling van het koraal “Een naam is onze hope” zult horen. Ook bekende popgroepen en artiesten zullen de revue passeren zoals Deep Purple en Billy Joel.

Niet alleen Willem III laat zich horen deze avond maar u kunt ook genieten van een optreden van Vocal Group Jammin Amersfoort.

Jammin’ zingt acapella  pop, jazz en rock onder leiding van Binne Meijer. Jammin’ zingt een onderscheidend repertoire van voornamelijk 5-stemmig gezongen nummers, alle gebracht in passende regie. Hierdoor klinkt Jammin’ niet alleen strak, het ziet er ook strak uit.

Op deze avond presenteert Jammin’ een dwarsdoorsnede van hun repertoire, met veel up-tempo nummers. Vijf decennia komen deze avond langs; van Back it up van Caro Emerald tot jazz klassieker Feeling Good,  en van Queen’s Under pressure tot Rammstein’s Engel! Ook zal Jammin’ deze avond twee primeurs ten gehore brengen.

Kortom, alle reden om snel kaarten te bestellen. Dat kan via e-mail concertorkest@juliana-amersfoort.nl of  via een van de Willem III leden danwel op 15 maart aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

Datum: Zaterdag 15 maart 2014

Aanvang:   20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Locatie: Theater Icoon, Leeghwater 1-3 Amersfoort

Kaarten: 10 euro per stuk

Poster