Seizoenspresentatie

Primeur nieuwe show jeugdkorps Bernhard bij seizoenspresentatie showkorpsen

Op zaterdag 19 april presenteren de Chr. Muziek- en Showbands Juliana & Bernhard hun nieuwe showprogramma voor 2014. Vooral voor de jeugd van Bernhard belooft het een spannende avond te worden. Zij spelen dan voor de allereerste keer hun gloednieuwe show  “This is love”. Deze show heeft als thema de liefde. Met nummers als “This is love” van Will I Am; “We found Love” van Rihanna ft. Calvin Harris; “All you need is love”  van The Beatles; de klassieker  “Stop Loving you”  van Toto en afsluitend “Alles is liefde van Blof, wordt de veelzijdigheid van de liefde belicht. Door de kinderen wordt de laatste weken nog heel hard gewerkt om muziek en choreografie helemaal klaar te hebben en dat zal zeker gaan lukken.

Juliana zal in 2014 met twee shows de Nederlandse en buitenlandse taptoevelden gaan bezoeken en zal beide shows deze avond uitvoeren. “The New World” is een show waarin muzikaal de Amerikaanse geschiedenis wordt uitgebeeld met veel bekende nummers en als rode draad de negende symfonie van Dvorak. In de show  “The Brave” wordt samengewerkt met de “Seaforth Highlanders of Holland Memorial Pipes and Drums. In deze show wordt onder andere het prachtige nummer “Band of Brothers” gespeeld afkomstig uit de gelijknamige TV serie waarin de belevenissen van de beroemde Easy Company worden gevolgd.  De uitvoering van dit nummer samen met de pipes levert steevast kippenvel op bij de toehoorder.

Voordat de shows uitgevoerd worden zal Concertorkest Willem III de avond openen. Zoals altijd zullen ze ook nu een afwisselend programma brengen.

Na de seizoenprestatie begint het taptoeseizoen op Koningsdag voor Juliana in Kampen en voor Bernhard in Huizen. Hierna zullen beide korpsen nog in een groot aantal plaatsen te zien en te horen zijn. Op zaterdag 6 september zal de Hof in Amersfoort weer het decor zijn voor Taptoe Amersfoort waar Juliana en Bernhard, samen met enkele gastkorpsen, zullen optreden.

Om iedereen nu al van de shows te laten genieten is de presentatie gratis toegankelijk. Kortom een avond om bij te zijn!

Datum: zaterdag 19 april 2013
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Sporthal Juliana van Stolberg, Graaf Hendriklaan 146 Amersfoort
Toegang: Gratis
Info: www.juliana-amersfoort.nl of manager@juliana-amersfoort.nl

Seizoenspresentatie