Nederland-Ghana

Juliana Amersfoort steunt Oranje op weg naar het WK

De Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort speelt volksliederen bij wedstrijd Nederlands voetbalelftal.

Over ruim twee weken reist het Nederlands voetbalelftal naar Brazilië voor het WK.

Voor die tijd worden er nog twee oefenwedstrijden gespeeld. Bij een van deze wedstrijden, op zaterdag 31 mei, zal Juliana de volksliederen spelen van Nederland en tegenstander Ghana. Net als twee jaar geleden steunt Juliana hiermee de voetballers op weg naar een belangrijk toernooi. De leden vinden het opnieuw een eer om hier bij te mogen zijn. Op het veld, vlak achter de spelers en arbitrage, en voor zo’n vijftigduizend toeschouwers is het voor de muzikanten toch wel een bijzondere gelegenheid om dit te mogen doen. Uiteraard is het ook een mooie PR voor de vereniging omdat er ook nog eens enkele miljoenen mensen op TV meekijken.

Na eerdere medewerkingen in de Amsterdam Arena reist het korps ditmaal naar Rotterdam. Juliana rekent op een succesvol optreden voor zowel muzikanten als voetballers.

 
Nederland-Ghana