Schloss Marienburg Tattoo

Juliana Amersfoort sluit voorseizoen af op bijzondere taptoelocatie

Voordat de muzikanten van de Chr. Muziek- en Showband Juliana op vakantie kunnen wordt er eerst nog deelgenomen aan een heel  bijzondere taptoe in de Duitse plaats Nodstemmen. Daar zal Juliana op 12 en 13 juli spelen op de binnenplaats van een middeleeuws kasteel, tijdens de ‘Tattoo Schloss Marienburg’.

De afgelopen jaren koos de organisatie steeds voor korpsen uit de regio Hannover waar Norstemmen toe behoort maar dit jaar heeft men voor het eerst ook een buitenlands orkest op het programma staan. Deze eer is aan Juliana.
Voor de leden zal dit weer een nieuwe ervaring worden want spelen op de binnenplaats van een kasteel is toch weer anders dan op een voetbalveld of plein. Het gaat ongetwijfeld zorgen voor mooie videobeelden en foto’s.

Youtube

Zoals veel artiesten tegenwoordig worden ontdekt via de social media is dit nu ook Juliana overkomen. De organisatie heeft op Youtube beelden van Juliana gezien tijdens het optreden bij de Tattoo on stage in het Zwitserse Luzern. Via mail werd er contact gelegd en vervolgens is er begin maart een bijeenkomst geweest met de organisatie waarna de handtekeningen onder het contract konden worden gezet.

De beide voorstellingen van de taptoe zijn geheel uitverkocht.