Uitnodiging Bernhard Muziek Avond

Na een geslaagd seizoen met een aantal mooie optredens, is het jaar al weer bijna om. Nog wel een belangrijk optreden op 27 september 2014 bij het jeugdfestival van de militaire taptoe Ahoy voor de boeg als ik u deze uitnodiging namens onze vereniging stuur. Na dit optreden zit het seizoen voor Bernhard er weer op en wat is het snel gegaan!

We sluiten het seizoen traditiegetrouw af met de Bernhard-muziekavond.
Op zaterdag 11 oktober aanstaande zal deze avond weer plaatsvinden op de vertrouwde locatie: het clubgebouw aan de Grote Koppel.

Zoals gebruikelijk zullen we tijdens deze avond weer afscheid moeten nemen van onze oudste leden. Gelukkig staan er ook dit jaar weer nieuwe muzikanten te trappelen om officieel het korps te kunnen gaan versterken.

De Bernhard-muziekavond begint zaterdag 11 oktober om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren. U bent vanaf 19.00 uur welkom in ons clubgebouw aan de Grote Koppel in Amersfoort waar de koffie of thee klaar zal staan.

Wij hopen u deze avond te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Namens de ‘Bernhard’-commissie

Johan Kelder
Secretaris/Manager