Voorjaarsconcert Willem III

In theater Icoon wordt dit jaar voor het vierde achtereenvolgende jaar een voorjaarsconcert gehouden door Concertorkest Willem III uit Amersfoort.
Willem III brengt een zeer afwisselend programma met diverse muziekstijlen. Van mars tot koraal en van musical tot pop. Werd er de afgelopen jaren steeds de samenwerking gezocht met een koor of ander orkest dit jaar verzorgt Willem III de gehele avond zelf. Dit met eigen solisten. Het orkest staat onder leiding van dirigent Dick Roelofsen.
Een kleine greep uit het programma laat zien dat er veel bekende muziek ten gehore gebracht zal worden. Zo zal onder andere De “Suite over Valeriusliederen” uitgevoerd worden maar ook lekkere bigband muziek in een swingende Glenn Miller medley.
Het wordt zeker een muziekavond die u niet mag missen.

Willem III is een onderdeel van de Chr. Muziek-en Showband Juliana.
De gehele vereniging, bestaande uit de showkorpsen Juliana & Bernhard en natuurlijk Willem III, zal op zaterdag 6 juni een grootse concertavond houden in het kader van 70 jaar bevrijding. Dit concert met de titel “Festival of Music” wordt gehouden op een zeer toepasselijke locatie, namelijk de Bernhardkazerne te Amersfoort.
Meer informatie over de beide concerten en de drie orkesten is te vinden op de website www.juliana-amersfoort.nl

Voorjaarsconcert WIllem III
Datum: zaterdag 14 maart 2015
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Locatie: Theater Icoon, Leeghwater 1-3 Amersfoort
Toegang: 10 euro p.p
Kaarten reserveren via e-mail: concertorkest@juliana-amersfoort.nl