Samen op pad met “Saturday Night”

Dit jaar zal er op taptoevelden een unieke show worden uitgevoerd door de Chr. Muziek- en Showbands Juliana en Bernhard Amersfoort.
Juliana speelt met jeugdkorps Bernhard als massed band de show “Saturday Night”.
Het optreden als massed band is niet nieuw en dat doen de beide korpsen al vele jaren samen, maar nu is er een echte volwaardige show voor geschreven. Niet meer alleen samen marcheren en counteren maar een uitgebreide choreografie uitvoeren.
Arrangeur Rob Balfoort tekent voor de muziek en heeft hiervoor verschillende partijen geschreven voor de senioren en junioren zodat iedere muzikant kan genieten van het musiceren op eigen niveau. Kees Jan van Loveren heeft een passende choreografie gemaakt, en ook daarbij is rekening gehouden met het feit dat zowel jeugd als senioren aan de show deelnemen.
Muzikaal is gekozen voor het thema “Saturday night” omdat zaterdagavond dé uitgaansavond is en uiteraard ook het moment voor de meeste taptoe’s.
In de show zijn o.a. bekende nummers als “Californian Kingbed” van Rihanna en “Saturday Night fever” te horen.

Naast “Saturday Night’ brengen de korpsen dit seizoen nog hun ‘eigen’ shows en wel “The New World” door Juliana en “This is Love” door Bernhard.
Op Koningsdag, 27 april, heeft de Taptoe in Huizen de primeur van het gezamenlijke spektakel van Juliana en Bernhard.
Daarna zal de show in ieder geval nog in Bunschoten-Spakenburg(29 april); Borculo (27 juni) en Amersfoort (5 september) te zien en te horen zijn.
Voor alle informatie over de shows en onze korpsen kunt u mailen naar: manager@juliana-amersfoort.nl
Zie ook: www.juliana-amersfoort.nl en www.facebook.com/julianaamersfoort