Musikparade Deutschland

Juliana Amersfoort treedt voor duizenden mensen op bij Duitse Musikparade

De Christelijke muziek- en showband Juliana Amersfoort gaat van 28 tot en met 31 januari op tournee door Duitsland. In Dresden, Chemnitz, Rostock en Kiel zal voor duizenden mensen worden opgetreden. Bandmanager Jan de Vries: ‘Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging nemen we deel aan de prestigieuze Musikparade. Dat is een enorme eer en uitdaging voor ons jonge orkest.’

In Duitsland zal Juliana de show The New World brengen. Met de afmars ‘De Stad Amersfoort’ zal de muzikale ambassadeur van Amersfoort de Keistad nog extra onder de aandacht brengen bij de oosterburen.

De deelname aan de Musikparade is het begin van een druk jubileumjaar van Juliana. Door heel Nederland zal het jonge en ambitieuze orkest te zien zijn. In oktober reist het korps af naar het Zwitserse Luzern voor de Tattoo on Stage. ‘Dit zijn fantastische optredens en ervaringen voor de muzikanten. Duizenden mensen in binnen- en buitenland laten genieten van jouw muziek en show, dat geeft een enorme kick.’