Juliana Amersfoort presenteert nieuwe show ‘Run The World’

LOGO RTWOp 3 september op Taptoe Amersfoort presenteert Muziek- en Showband Juliana Amersfoort haar nieuwe show ‘Run the World’. De muziek én choreografie is geïnspireerd door powervrouwen. Bandmanager Jan de Vries:  ’Toen Juliana 90 jaar geleden werd opgericht was het een echte mannenvereniging. Inmiddels is de meerderheid van de spelende leden vrouw. Met deze vernieuwende show brengen we een ode aan alle vrouwen.’

Met de show zet Juliana volgens de Vries weer een volgende stap in haar ontwikkeling: ‘De show past bij de jonge, enthousiaste groep muzikanten. De verrassende choreografie, strakke exercitie zorgt samen met de originele muziek en unieke sound van Juliana voor een show die jong en oud meesleept.  Het publiek zal een nieuw maar zeker ook een herkenbaar Juliana zien.’

In de show proberen de suppermannen eerst nog de hoofdrol op te eisen, maar zij worden al snel overruled via Wagner’s Walkurenrit. Daarna komen hits van onder andere Amy Winehouse, Adele, Christina Aguilera en Beyonce voorbij. De première van de show vindt plaats op taptoe Amersfoort op 3 september. De taptoe start om 19.45 op de Hof in Amersfoort. Toegang is gratis. Zitplaaten zijn vooraf voor 5 euro te reserveren. Meer informatie is te vinden op www.taptoe-amersfoort.nl