Bernhard Music Kids

Wil jij muziek maken? Kom gratis meedoen!

Op zaterdag 14 januari 2017 start de Chr. Muziek- en Showband Bernhard met de ‘Bernhard Music Kids’. Maar liefst 17 gratis(!) muzieklessen voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. In deze lessen leren kinderen de basisbeginselen van muziek maken.
Gedurende deze periode kunnen de leerlingen diverse instrumenten uitproberen én wordt er naast muziek maken ook kennis gemaakt met alle activiteiten van de Chr. Muziek- en Showband Bernhard, want ook exerceren moet je leren!

De lessen worden geven door Marcus Wiebenga op zaterdag om 12.30 uur en duren ongeveer 45 minuten. Uiteraard is er voor de ouders een kop koffie of thee te verkrijgen.
Naast de muziek- en exercitielessen kunnen de kinderen een keer mee naar een optreden van Bernhard én uiteraard een muziekrepetitie van het jeugdkorps Bernhard in het clubgebouw aan de Grote Koppel bijwonen. Bernhard repeteert doorgaans op zaterdag tussen 13.30 uur en 16.00 uur.

Marcus Wiebenga is musicus, dirigent, docent, componist en arrangeur zijn voornaamste doel is mensen te enthousiasmeren voor muziek. In de lessen en repetities die hij geeft probeert hij zijn bevlogenheid en energie over te brengen.

Meld je nu aan en stuur een e-mail naar bernhard@juliana-amersfoort.nl of kijk op www.juliana-amersfoort.nl.