Voorjaarsconcert Willem III

Op zaterdag 8 april 2017 speelt concertorkest Willem III haar Voorjaarsconcert, met medewerking van de beroemde gastsolist Jos Jansen.

Jos Jansen
Jos Jansen is internationaal bekend als bastrombonist. Als solist trad hij op in diverse landen in Europa, Zuid-Amerika en in de Verenigde Staten. De soloshows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt. In oktober 2014 zwaaide Jos Jansen af bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de unieke samenwerking met Hart van Vathorst, waar de kerkzaal van dit multifunctionele centrum beschikbaar wordt gesteld. Mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, autisme, niet aangeboren hersenletsel of dementie kunnen hier wonen, werken en zo nodig verzorgd worden.

Kaarten á 10,- zijn te bestellen via: concertorkest@juliana-amersfoort.nl of te koop bij de ingang van de zaal voor aanvang van het concert.
De zaal is open vanaf 19.30u; het betreft vrije stoelkeuze.
Aanvang van het concert: 20:00u.
Adres: Angelinapolder 3, aan de noordzijde van Winkelcentrum Vathorst, met voldoende parkeergelegenheid.

Willem III