Concertorkest Willem III brengt kerstgroet in zorgcentra

Willem III zal op zaterdagmorgen 16 december a.s. bij twee verzorgingscentra kerstmuziek ten gehore gaan brengen om de bewoners alvast in de kerststemming te brengen.
Als eerste zal een besloten optreden worden verzorgd in de Lisidunahof.

Vanaf 11.45 uur is het orkest te zien en te horen in het “Hart van Vathorst” aan de Angelinapolder 3 in Amersfoort. Bij dit tweede optreden is publiek van harte welkom en iedereen wordt dan ook uitgenodigd om te komen luisteren. In het verleden werden de zaterdag voor de kerst alle tehuizen bezocht door muzikanten van Amersfoortse muziekverenigingen. Dit gebeurt helaas sinds enkele jaren niet meer overal. Willem III secretaris Pim Van Kolfschooten hierover: “Wij als Willem III muzikanten vinden dat wij een klein steentje moeten bijdragen aan het kerstgevoel van de oudere bewoners van Amersfoort. Vandaar dit initiatief. We zullen de 16e een aantal traditionele kerstliederen spelen. Wij hopen dat de bewoners en andere aanwezigen hiervan zullen genieten”.
Na het kerstoptreden gaat Willem III zich voorbereiden op hun voorjaarsconcert. Deze wordt gehouden op zaterdag 14 april 2018, ook in “Hart van Vathorst”.

Datum: zaterdag 16 december 2017
aanvang: 11.45 uur
locatie: Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 (Bij winkelcentrum Vathorst) Amersfoort