Kennismakingslessen bij jeugdkorps Bernhard

Yes, het is weer zo ver!!
Op zaterdagmiddag 20 januari 2018 van 13.30 uur tot 16.00 uur staan alle deuren van het clubgebouw van jeugdkorps Bernhard open. Waarom? Om zo veel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven onze instrumenten uit te proberen.
Secretaris Johan Kelder: “We geven die middag allemaal korte kennismakingslesjes. Even “proeven” zeg maar, kijken of uw kind het leuk vindt of het misschien al een beetje kan. Dan kan u zoon of dochter trommelen, of saxofoon spelen. Toch de dwarsfluit of trompet? Of misschien trombone, het kan allemaal! Kom die middag naar ons clubgebouw aan de Grote Koppel 65 en beleef het mee”.

Wie weet is de “Music Kids” groep interessant om uw kind te laten deelnemen. Dit is een reeks van zo’n vijftien gratis lessen voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.
In de “Music Super Kids” groep, voor de 6 en 7 jarigen, wordt algemene muzikale vorming gegeven en gaan ze al op instrumenten spelen.
Tijdens de middag zijn er voldoende mensen aanwezig die u alle informatie over de lessen en jeugdkorps Bernhard kunnen geven. Wat kost het zult u zich afvragen? De kennismakingslessen zijn gratis. Hoe het daarna eventueel verder gaat wordt u uitgebreid uitgelegd maar 1 ding is zeker: Voor de kosten hoeft u het vast niet te laten.
Misschien heeft u of kent u wel een kind die dit leuk zou vinden. Aarzel dan niet en kom de 20e kennis maken.
Er komt een moment dat de kinderen er klaar voor zijn om met Bernhard mee te gaan doen en wat heeft Bernhard uw zoon of dochter dan te bieden? Het antwoord op die vraag is niet moeilijk: VEEL!
Johan hierover : “Kinderen krijgen via de Scholen in de Kunst (SidK) Amersfoort muziekles. Het instrument krijgt het lid van ons te leen. De eerste paar jaar speelt de leerling in het Kei Stedelijk Opleidingsorkest van de SidK en oefent hij of zij regelmatig mee met Bernhard. Daarna gaan de kinderen meespelen in het korps. En meelopen met de shows en straatmarsen spelen… Maar behalve muziek maken worden er ook veel andere activiteiten georganiseerd. Samen muziek maken is fijn én gezellig”.

Info:
www.juliana-amersfoort.nl
e-mail bernhard@juliana-amersfoort.nl