Concertorkest Juliana presenteert Top 2000

Op zaterdag 14 april houdt Concertorkest Juliana Amersfoort haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar is gekozen voor het thema “Top 2000”.
Het hele programma is gevuld met bekende nummers uit de jaarlijkse Top2000 lijst.
Uiteraard komt “Bohemian Rhapsody” aan bod want dat nummer staat al vele jaren op nummer 1 in de lijst. Verder zult u alle nummers herkennen, waarderen en misschien wel meezingen. Wat te denken van “Une belle Histoire”; “Het Dorp” of misschien wel “Mac Arthur Parc” of een medley van Joe Cocker songs. Kortom te veel om op te noemen.
Muzikaal wordt Juliana ondersteund door een combo bestaande uit gitaar, basgitaar en toetsen. Daarnaast zijn er solisten uit het eigen orkest.
Het concert vindt plaats in de kerkzaal van “Hart van Vathorst”. Er wordt nauw samengewerkt met leiding en bewoners van Hart van Vathorst en een aantal bewoners zullen op de avond van het concert helpen om alles in goede banen te leiden. In Hart van Vathorst wonen mensen met een (verstandelijke)beperking. Juist daarom is Juliana zo blij met deze samenwerking.
Concertorkest Juliana bestaat uit zo’n 50 muzikanten die gemiddeld 40 jaar muziekervaring hebben. Deze cijfers vermenigvuldigd maakt dat ook in dit verband het thema Top2000 toepasselijk is.
Veel om naar uit te kijken dus en de muzikanten van Juliana hopen u dan ook te ontmoeten op 14 april.

Datum: zaterdag 14 april 2018
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree: 10 euro, kaarten te bestellen via concertorkest@juliana-amersfoort.nl
Locatie: Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 Amersfoort.