Open Dag/Kennismakingslessen bij Jong Juliana

Op zaterdag 7 juli 2018 geven we tussen 13.30 en 16 uur (gratis!) korte lessen van een kwartiertje waarin kinderen van 4 tot 16 jaar allerlei instrumenten kunnen uitproberen. Je kan ook zien hoe we repeteren, er is een algemene informatiestand over Jong Juliana en er is drie keer een kort optreden van onze slagwerkers. Zeker een bezoek waard! Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs!

Wat doe je in een kennismakingsles?
De kinderen krijgen uitleg over het instrument en de kinderen mogen natuurlijk op de instrumenten spelen. Hoe doe je dat? En hoe klinkt een toon? Ieder kind kan van verschillende instrumenten een kennismakingsles bijwonen, zodat je een beeld hebt welk instrument jij misschien wil gaan spelen.

Waar?
Het clubgebouw van Jong Juliana staat op de Grote Koppel 65 in Amersfoort. Dat is schuin tegenover het Eemplein. Parkeren kan op eigen terrein.

Programma

Wanneer Waar Wat
13.30 tot 13.45 uur Beneden Exercitieles
De korpsleden en de leerlingen laten zien hoe ze leren exerceren.
13.50 uur
15.00 uur
16.00 uur
Beneden Slagwerkoptreden
De slagwerkers van Jong Juliana laten zien hoe goed ons slagwerk klinkt!
Van 14 tot 16 uur Boven Kennismakingslessen
Dwarsfluit, saxofoon, trompet, trombone en slagwerklessen in de verschillende kamers. Er liggen oefeninstrumenten klaar om jou te leren spelen!
Doorlopend Beneden Repetitie van Jong Juliana bekijken
Film van Jong Juliana bekijken
Informatie krijgen over de vereniging, muzieklessen, hoe het werkt binnen Jong Juliana, op welke leeftijd je kan starten… wat je ook wilt weten! We staan klaar om jullie vragen te beantwoorden.