Overlijden Gerwin de Bree

Diep geraakt zijn wij als vereniging door het bericht van het plotselinge overlijden van oud trombonist Gerwin De Bree. Gerwin is afgelopen dinsdag, op slechts 25 jarige leeftijd en tijdens zijn werk als vrachtwagenchauffeur, betrokken geraakt bij een noodlottig ongeval.
Gerwin is jarenlang lid geweest van (Jong) Juliana. Wij denken met plezier aan die tijd terug. Met name het moment dat Gerwin op het WMC 2009 meedeed. Als net 16 jarig jochie liep hij trots als een pauw op de eerste rij van het korps en maakte toen deel uit van de band die de hoogste score ooit heeft behaald in de geschiedenis van onze vereniging.

De familie De Bree is nauw verbonden aan onze vereniging. Naast Gerwin zijn ook zijn beide zussen Lidia een Mirjam lid geweest. Vader Frank is erelid en speelt nog actief in Concertorkest Juliana.
Als vereniging zullen we aanwezig zijn bij de uitvaart om Gerwin muzikaal de laatste eer te bewijzen. Wij wensen de familie De Bree alle sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Bestuur en leden Juliana Amersfoort