‘S(w)inging XMAS’

Op 22 december is er een swingend kerstconcert door Concertorkest Juliana samen met Stichting ALL. Het geheel staat onder leiding van dirigent Wilbert van Arendonk.
Het programma bestaat uit bekende internationale kerstsongs die allemaal in een verrassend en swingend arrangement zijn gezet. Orkest en koor treden afwisselend op en zullen uiteraard ook samen een aantal nummers uitvoeren.
Een van de hoogtepunten van het concert wordt het nummer “Breath of Heaven, Mary’s Song”. Dit nummer zal worden gezongen door een soliste van ALL met prachtige begeleiding door het orkest.
De concertlocatie zal in kerstsfeer worden omgetoverd voor deze avond.

De organisatie is blij voor dit concert te kunnen samenwerken met Stichting ALL.
All staat voor allemaal. Iedereen is welkom en het doel is om iedereen een podium te bieden om zijn of haar talenten in te zetten en te ontwikkelen door middel van musical en theater.
De musicalgroep van Stichting ALL is een vrijwilligersgroep die toewerkt naar de musical The Wizz welke in 2019 uitgevoerd zal worden. Naast musicals spelen zij ook liedjesprogramma’s waaronder dit jaar het Kerstconcert met Concertorkest Juliana.

Met dit concert wordt het drukke jaar 2018 van onze vereniging afgesloten. Na dit kerstconcert gaat het Concertorkest zich opmaken voor 2019 want dan wordt het tienjarig bestaan gevierd. Noteer hiervoor alvast de datum 18 mei voor het jubileumconcert.
Onze beide showbands zijn inmiddels druk met het instuderen van de nieuwe taptoeshows. Hierover binnenkort meer.

‘S(w)Inging XMas’,
zaterdag 22 december 2018
Wijkgemeente De Brug, Schuilenburgerweg 2 Amersfoort
Aanvang 20.00 uur
Entree: € 10,00
kaarten bestellen via e-mail: concertorkest@juliana-amersfoort.nl