Henk Kikkert benoemd tot Lid van Verdienste

Afgelopen woensdag vond de, druk bezochte, nieuwjaarsreceptie van Juliana plaats.
In zijn toespraak keek voorzitter Gabriel Witteveen terug op een succesvol 2018. Er waren mooie optredens en in alle drie de orkesten zit muzikale groei. Iets om trots op te zijn.

De nieuwjaarsreceptie is ook altijd het tijdstip om mensen in het zonnetje te zetten.
Ditmaal was het de beurt aan Henk Kikkert. Een paar maanden terug heeft hij besloten om te stoppen als slagwerkinstructeur en nu was het moment om hem officieel te bedanken. Voor zijn zeer grote inzet voor de vereniging werd Henk benoemd tot Lid van Verdienste. Henk gefeliciteerd, het is je van harte gegund.

In dit nieuwe jaar 2019 bestaat Concertorkest Juliana tien jaar. Vanaf het begin van dit orkest heeft Ad ter Veer deel uit gemaakt van de commissie die het orkest leidde. Nu heeft Ad zijn taken overgedragen en zal hij alleen nog als muzikant deel van het orkest blijven uitmaken. Ook Ad werd bedankt voor zijn inzet door de voorzitter en werd benoemd tot “vriend van het concertorkest”.

Tot slot werden zes mensen naar voren gehaald door Gabriel om hen te huldigen als jubilaris. Een vereniging als de onze kent een lange geschiedenis en gelukkig zijn er veel mensen die al heel lang daarbij horen, soms zelfs bijna een mensenleven lang.
De jubilarissen van dit jaar zijn Linda Haydari-Weinberger en Harold Koelewijn beiden 25 jaar lid, Rob van de Kolk en Raimond Kamps beiden 40 jaar lid en Rob Boon 50 jaar lid. Als laatste werd erelid Rien Timmer toegesproken. Hij is maar liefst 70 jaar lid van Juliana. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd.

Ook 2019 zal weer bol staan van de verenigingsactiviteiten. Wilt u daarbij zijn? Blijf ons volgen op onze website of via de social media.