‘Can’t hold Us’, nieuwe Taptoeshow Juliana Amersfoort

Vanaf april 2019 is de nieuwe show van Juliana te zien en te horen.
Alle muziek, van de opmars ‘I want to break free’ tot en met de afmars ‘This is my Life’, staat in het teken van persoonlijke vrijheid. De show begint met het feit dat mensen zich vaak onder druk voelen staan van anderen om zich anders voor te doen dan ze zijn. Maar als het je lukt om onder die druk uit te vechten is het geweldig om te voelen hoe het is om te zijn wie je wilt zijn. Dit alles wordt muzikaal uitgebeeld met nummers als ‘Under pressure’, ‘Born this way’, ‘Think’, ‘Hurt’, ‘With or without You’, ‘ I’m coming out’ en ‘Go your own Way’. De rode draad in de show is het nummer Can’t Hold Us.

Juliana voorzitter Lisette Alves Miranda: “Ik ben nu al trots op dit showproduct dat geheel in eigen beheer is gemaakt. Een team van Juliana muzikanten heeft het thema bedacht. Onze dirigent Dennis Hazenoot heeft een top arrangement geschreven en Kees Jan van Loveren heeft daar een flitsende choreografie bij gemaakt. Op de repetities spat het enthousiasme en de energie er nu al vanaf. Een show die helemaal bij ons past en ook nog eens een heel erg actueel thema is. Juliana wil laten zien en horen dat het niet uitmaakt wie of wat je bent want “je bent goed zoals je bent”.

De première is op zaterdag 20 april om 19.30 uur, tijdens een verenigingspresentatie in sporthal Amerena Amersfoort. Bij deze presentatie zullen alle drie de orkesten van de vereniging optreden. Na de presentatie begint een druk optredens seizoen waar de 70 Juliana muzikanten naar uit kijken. De band gaat knallen met “Can’t hold Us”.