Concertorkest Juliana zoekt muzikanten voor “ideaal plaatje”

Het Concertorkest Juliana viert dit jaar het tienjarig bestaan.
Twee van de jubileumactiviteiten zijn een voorjaarsconcert op zaterdag 18 mei en een concerttrip naar Zuid-Duitsland begin november. Daarnaast zal het orkest ook nog ruimschoots van zich laten horen bij verschillende evenementen.

“Ideaal plaatje”
Voordat de optredens gaan beginnen willen we je aandacht vragen voor een verjaardag wens die er is met betrekking tot aanvulling van het orkest. Commissievoorzitter Pim van Kolfschooten: “We hebben een hele mooie bezetting van 50 muzikanten en toch wil ik een oproep doen voor extra muzikanten. Om muzikaal een “ideaal plaatje” te bereiken hopen we heel erg onze percussiesectie te kunnen versterken met mensen die drums, pauken en/of melodisch slagwerk kunnen spelen. Bij de blazerssecties is er nog plek vrij voor hoorn en trompet. Tot slot is er de grote wens om uit te breiden met een combo, bestaande uit slaggitaar, basgitaar en keyboard. Wil jij deel uitmaken van ons orkest en ons jubileum mee vieren neem dan snel contact met ons op via mail concertorkest@juliana-amersfoort.nl. Je bent van harte welkom”
Het Concertorkest Juliana repeteert iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in het clubgebouw aan de Grote Koppel 65 Amersfoort.