Juliana presenteert “Rocketman”

Waar de wereld stil stond is Juliana door gegaan. De afgelopen maanden is er namelijk hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe show. Vanaf seizoen 2022 kunt u genieten van  “Rocketman”

Het bedenken en uitwerken van het thema en de muzikale inhoud is gedaan door muzikanten van Juliana in samenwerking met de muzikale leiding. De choreografie zal, net al de vorige succesvolle shows, gemaakt worden door Kees Jan van Loveren. De hele show, van idee tot uitvoering op het veld, is dus een eigen Juliana product en dat is iets om nu al trots op te zijn.  

Dirigent en arrangeur Dennis Hazenoot vertelt hierover: “In “Rocketman” neemt Juliana het publiek mee op een reis door het heelal. Gedurende de show volgen we een astronaut bij de lancering, zijn bezoek aan verschillende planeten en zijn heimwee naar de aarde die uiteindelijk tot zijn terugkeer leidt. De titel “Rocketman” verwijst uiteraard naar het bekende nummer van Elton John. Dit nummer fungeert samen met muziek uit de film “Apollo 13” als rode draad. Naast ontwikkeling op conceptueel gebied door te werken met een duidelijke verhaallijn, ligt met een grotere variatie in tempo’s en muziekstijlen ook de muzikaal-technische lat een tandje hoger, hetgeen ook de visuele uitdaging zal vergroten. Uiteraard gaan deze ontwikkelingen hand in hand met eigenschappen die we van Juliana kennen: met veel energie en overtuiging uitvoeren van bekende muziek.”

Vanaf nu gaan de 75 muzikanten van Juliana hard aan het werk om de muziek en choreografie in te studeren. Naast de nieuwe show hoopt Juliana u binnenkort nog een primeur te kunnen geven. In het kader van het 95 jarig bestaan van de vereniging heeft Dennis Hazenoot een mars gecomponeerd voor Juliana genaamd “De Koppelpoort”, een ode aan onze mooie stad Amersfoort.

Kortom genoeg om naar uit te kijken en we hopen dat er op korte termijn een mogelijkheid komt om ons weer te laten zien in de straten en op de velden.

Blijf ons volgen en tot snel!