‘Maaike C de Jong’ nieuwe Gouden Partner

Opnieuw is het gelukt om een Gouden Partner aan onze vereniging te verbinden. Iets waar we heel blij mee zijn. Maaike stelt zich hier graag aan u voor.

Beste lezer, 

Aangenaam! Mijn naam is Maaike de Jong en ben sinds 2007 verbonden aan de fantastische vereniging Juliana. Muziek is een enorme passie voor mij en met veel plezier speel ik trompet bij showband Juliana. Ook mijn kinderen breng ik met liefde voor muziek groot. Ze maken inmiddels kennis met allerlei verschillende instrumenten, door uitdagende muzieklessen te volgen.  Naast muziek houd ik me in mijn werk bezig met vitaliteit. Vitaliteit is het ontdekken en nastreven wat voor jou het leven de moeite waard maakt. Als vitaliteitscoach help ik daarom mensen om meer uit het leven te halen. Het leven is immers een groot avontuur, waar vele kansen liggen. Natuurlijk is het leven soms ook wel eens heel lastig. Ik ondersteun daarom mensen ook in het leren omgaan met de uitdagingen die het leven soms te bieden heeft.  Tevens ben ik personal trainer en help ik mensen hun gezondheidsdoelen te behalen en belangrijker nog, deze nieuwe manier van leven vast te houden.  

Muziek en sport/gezondheid zijn belangrijke pijlers in mijn leven. Toen de eerste Corona versoepelingen kwamen, werd mij gevraagd om een (bootcamp) training voor Juliana muzikanten te verzorgen. We konden weliswaar even geen muziek maken maar samen sporten, in de buitenlucht, lukte wel. Inmiddels ben ik gevraagd om dit met enige regelmaat te gaan geven en dat zie ik als een mooie kans om mijn werk en mijn hobby met elkaar te kunnen verbinden. Ik ben blij dat ik op deze wijze iets kan betekenen voor de vereniging en ik zie uit naar een lange sportieve en muzikale samenwerking! 

Alle informatie over Maaike en wat zij voor u kan betekenen is te lezen op haar website: www.maaikecdejong.nl U kunt haar ook bereiken via haar mail: maaike@maaikecdejong.nl of telefonisch 06-55502618.