Jong Juliana doet mee aan Zomerpretpas

In de zomervakantie 2021 is er voor de Amersfoortse kinderen veel te doen. Sporten, dansen, knutselen, klimmen en natuurlijk muziek maken. Dat muziekmaken kan bij Jong Juliana. Drie dagen lang zijn er leuke muzikale activiteiten in het clubgebouw van Jong Juliana voor kinderen van 5 -8 jaar en voor 9- 12 jaar. Dit alles in het kader van Zomer Pretpas.

Bij Jong Juliana ga je samen een muziekinstrument maken en naar muziek luisteren.  Natuurlijk mag je ook echte instrumenten uitproberen. Vind je een trompet leuk, of een trombone of fluit? Kom mee doen en ontdek wat je het leukste vindt. 

Je kunt bij ons terecht op 24, 25 en 26 augustus van 13.00 uur tot 14.30 uur of van 14.30 tot 16.00 uur. Ouders zijn van harte welkom om te blijven kijken hoe hun kinderen plezier hebben. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen. 

Opgeven voor deelname kan via de website van Zomerpretpas, www.zomerpretpas.nl