Première mars “De Koppelpoort” wordt uitgesteld, optreden Eemplein afgelast.

Op zaterdag 11 september zou Amersfoort bol staan van muziek, zang en dans. Op die dag zouden heel veel Amersfoortse verenigingen zich laten zien en horen op verschillende plekken in de stad. Gepland was om dan het ‘Groot amateurkunst festival’ te houden. Veel Amersfoortse orkesten, koren en dansgezelschappen waren er klaar voor en ook de organisatie had alles geregeld. Helaas heeft de organisatie nu drie weken voor het evenement moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan. Hoewel het om allemaal redelijk kleinschalige optredens zou gaan heeft de gemeente Amersfoort toch de eis gesteld dat er op alle locaties vaste zitplaatsen moeten zijn en een gezondheidscheck moet plaatsvinden. Het is helaas onmogelijk voor de organisatie om hieraan te voldoen en vandaar dit besluit.

Helaas betekent dit besluit ook dat de premiere van de mars “De Koppelpoort” uitgesteld wordt. Wij hopen dat er spoedig een nieuw moment gekozen kan worden om Amersfoort toch te laten genieten van deze mooie mars. Zodra hier mee over bekend is zullen wij dat publiceren.

Taptoe Katwijk:

Op zaterdag 18 september is Juliana te gast in Katwijk waar onder het motto “We are back” een taptoe wordt georganiseerd. Jazeker, een echte taptoe, het mag en kan gelukkig weer en 7 topkorpsen zullen daar aanwezig zijn. Voor deze taptoe is vooralsnog groen licht en alle voorbereidingen en de kaartverkoop zijn in volle gang. Het Katwijkse publiek zal kunnen genieten van onze show “Can’t hold us”.

De komende maanden gaat Juliana zich voorbereiden op de nieuwe show “Rocketman” die volgend jaar te zien zal zijn. Ondanks de nodige onzekerheden kijken we uit naar 2022. Een jaar waarvoor al diverse mooie evenementen op het programma staan, zoals Taptoe Delft, Tattoo on Stage in Luzern(CH) en twee weekenden Musikparade in Duitsland

Taptoe Katwijk 2021 “We are back”.