Open Repetitie Show & Marchingband Juliana

Op zaterdag 9 oktober van 17.00 tot 20.00 uur is er een open repetitie, in het clubgebouw aan de Grote Koppel 65 Amersfoort. Een fantastische kans om eens met Juliana mee te spelen en kennis te maken met onze club en het repertoire voor 2022.

Tamboer-maître Joey van Loveren: “Anderhalf jaar hebben we niet veel kunnen doen door Corona, maar vanaf nu gaan we vol gas naar 2022. Dat belooft een heel mooi jaar te worden met enkele prachtoptredens in het buitenland, en uiteraard ook Nederlandse toppers zoals taptoe Delft. Komend jaar staat ook in het teken van het WMC waar we ons op gaan voorbereiden. Daarom is dit hét moment om eens met ons mee te doen op een repetitie. Iedereen die een keer wil meespelen is op 9 oktober welkom. Of je er over nadenkt om lid te worden of alleen een keertje mee wilt spelen, je bent meer dan welkom! Wij vinden het alleen maar heel leuk om iedereen een keer een kijkje in onze muzikale keuken te geven. Dus aarzel niet, kom langs!”.  

Opgeven kan via e-mail: openrepetitie@juliana-amersfoort.nl

Je kunt dan ook alvast bladmuziek ontvangen van de muziek die gerepeteerd gaat worden.

Graag tot 9 oktober!