Fit Academie Bokkeduinen nieuwe Gouden partner

De leden en instructeurs van onze showbands leggen jaarlijks vele kilometers in af in de hallen van Fit Academie Bokkeduinen. Inmiddels is deze lokatie niet meer weg te denken uit het show- en exercitieschema van de bands. Een prima plek om al die uren te vertoeven en te zorgen voor mooie shows en strakke exercitie.

We zijn dan ook heel blij dat Fit Academie Bokkeduinen toegevoegd is aan de lijst van partners van onze vereniging.

Jeffrey Lindeboom, manager van Fit Academie Bokkeduinen;
“Fit Academie Bokkeduinen is niet alleen een multifunctioneel sportcomplex, maar biedt ook ruimte voor andere activiteiten dan sport. Een van de gebruikers is Juliana Amersfoort. Deze samenwerking loopt inmiddels een aantal jaar en wordt door beide partijen als prettig ervaren. Reden genoeg om de samenwerking uit te breiden. De handen zijn dan ook inéén geslagen op de volgende gebieden:
-Fit Academie Bokkeduinen sponsort het maatschappelijke initiatief “Drum en Dans” welke momenteel opgezet wordt door Juliana.
-Door de actieve samenwerking krijgen de leden van Juliana korting bij hun lidmaatschap van het fitnesscentrum van de Fit Academie. Zo wordt een actieve leefstijl door beide partijen actief gepromoot. Samen op weg naar een gezondere leefstijl!
Juliana Amersfoort en Fit Academie Bokkeduinen kijken uit naar een langlopende samenwerkin
g”