Presentatie ‘Rocketman’, nieuwe show Juliana

Kom kijken en luisteren bij de eerste uitvoering van onze nieuwe show ‘Rocketman’.

Zaterdag 23 april om 19.30 uur op het parkeerterrein voor de Veerensmederij aan de Soesterweg 330 3812 BH Amersfoort. Toegang is gratis.

Hoe zou het zijn om door de ruimte te vliegen? Om een reis te maken tussen de sterren en planeten? Naar aanleiding van de wereldhit van Elton John en de muziek van de film Apollo 13 neemt Juliana Amersfoort u mee op een geweldig avontuur door het heelal. In een arrangement van Dennis Hazenoot en choreografie van Kees-Jan van Loveren laten we u mee zweven door de eenzame kosmos. Met onder andere nummers van Frank Sinatra, Train, Phil Collins, Sheppard en Hardwell en onder leiding van tambour-maitre Joey Van Loveren.

Na deze showpremiere start om 20.15 uur het voorjaarsconcert door Concertorkest Juliana. Natuurlijk mag u dat ook niet missen en zo heeft u op 23 april dus een unieke gelegenheid om een fantastische muziekavond te beleven.