Volle agenda 2022

Het optredens seizoen is succesvol begonnen voor onze orkesten.

Zaterdag 23 april was het tijd voor het voorjaarsconcert van Concertorkest Juliana. Een heel mooie avond was dat in Theater Veerensmederij. Voorafgaand aan het concert waren er de showpresentaties van Show & Marchingbands Jong Juliana en Juliana. Alle drie de orkesten trokken veel publiek. Tijdens Koningsnacht speelde Juliana op de Hof. Een publiek dat normaal gesproken niet naar taptoes gaat vermaken dat was een uitdaging. Het was echter een groot feest en een enthousiaste menigte danste mee op de muziek van de band. Op Koningsdag zelf speelden Jong Juliana en Juliana op de Taptoe in Huizen waar twee topshows werden neergezet.

Wilt u onze orkesten de komende tijd zien optreden kijk dan regelmatig in de agenda die elders op de website te vinden is. Maar volg ons ook op Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok, Youtube en LInkedin. U bent dan altijd helemaal op de hoogte van alles wat er op muzikaal gebied te beleven valt.