Druk najaar

De vakantie is weer voorbij en daarom zijn onze orkesten ook weer volop in beweging. De komende weken zijn er weer een aantal mogelijkheden om ons korpsen te zien en te horen. Dit begint zaterdag 3 september met Taptoe Amersfoort, aanvang 20.00 uur op De Hof.  De zitplaatsen zijn reeds uitverkocht maar staanplaatsen zijn er voldoende om volop te kunnen genieten van show en muziek. Naast Juliana en Jong Juliana zijn daar Showband Takostu uit Stiens en de Fanfare van het Korps Nationale Reserve aanwezig.

Op zaterdag 10 september is het tijd voor het Groot Amateurkunst festival en zullen er op veel lokaties in Amersfoort muziek- en dansvoorstellingen zijn. Jong Juliana en Concertorkest Juliana spelen dan op het Eemplein.

Naast de optredens in Amersfoort zal De Show & Marchingband te zien zijn in Delfzijl, Leersum, Barneveld en het Duitse Flieden. Hoogtepunt dit najaar zal het optreden op het podium van het KKL in Luzern (Zwitserland) worden. Daar zal Juliana twee voorstellingen meedoen van de Tattoo On Stage met bands uit België, Italië, Zwitserland en Oekraïne.

Kijk voor alle juiste dagen en tijden in onze agenda.

Juliana’s optreden in Luzern in 2016 is hier te zien: