Succesvol WMC

Met een mooie score van 82,79 punt, een gouden medaille en een staande ovatie van het publiek is het Wereld Muziek Concours voor Juliana een succes. Iedere vier jaar is Kerkrade het middelpunt van de blaasmuziek en zijn de mars- en showwedstrijden een belangrijk onderdeel van dit festival dat een maand lang duurt.

Na een relatief korte voorbereiding is het gelukt om met de show “Rocketman” een gouden medaille te scoren, iets waar alle leden en instructieteam trots op mogen zijn.  

Na de inspanningen van het WMC genieten de muzikanten nu van een verdiende vakantie om de batterij op te laden voor de optredens in het najaar waar Juliana nog te zien zal zijn bij Taptoe Amersfoort, Delfzijl, Leersum en Barneveld.  Ook staan er nog twee buitenlandse trips op de agenda namelijk naar de Tattoo on Stage in Luzern en Taptoe Flieden Duitsland.

Kijk in onze agenda voor de data en juiste locaties.