Jos Lustberg nieuwe dirigent Show & Marchingband

Met de aanstelling van Jos Lustberg als dirigent/muzikaal leider van Show & Marchingband Juliana is het instructieteam weer compleet.

Jos heeft veel ervaring met het dirigeren van Show & Marchingbands en daarnaast met alles wat er bij komt kijken om een goede showproductie te maken. Zelf zegt hij daarover: “Passie en motivatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen zullen tot mooie prestaties leiden. Ik streef naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van het gebodene maar wel steeds met plezier en enthousiasme van de muzikanten”.

Na een briefselectie, een gesprek en een proefdirectie zijn we gekomen tot een samenwerking waar de Julianaleden en Julianacommissie heel blij mee zijn. Jos kan gelijk flink aan de bak want Juliana moet in korte tijd worden voorbereid op het seizoen 2023 dat al in januari van start gaat met drie optredens bij de Bremen Tattoo. Met de aanstelling van Jos is het instructieteam dus weer compleet en gaan we met groot vertrouwen 2023 in met het volgende team: Jos Lustberg – dirigent / muzikaal leider, Marcel Kortes – slagwerkinstructeur, Kees Jan van Loveren – choregraaf/showinstructeur en Robert van Es – (mars)exercitie.

Jos Lustberg, dirigent