Nieuw uniform Juliana

Op vrijdag 14 april is het nieuwe uniform van Show & Marchingband Juliana gepresenteerd. Het was een geweldige avond met (show)optredens van Jong Juliana, Drum & Dans en uiteraard Juliana. Het publiek reageerde zeer enthousiast toen de muzikanten van Juliana de zaal van Sporthal Juliana van Stolberg binnen marcheerden. Een prachtig uniform in de stijl zoals we Juliana kennen maar met hele mooie, in het oog springende, details. Wij zijn er heel blij mee en zullen het de komende jaren met trots laten zien aan het (Taptoe) publiek. We danken alle sponsors/donateurs/geldgevers voor hun bijdrage en natuurlijke alle leden die veel inspanningen hebben verricht om het geld bij elkaar te sparen!

Heeft u de presentatie gemist? Geen nood, volg onze social media pagina’s want daar komen de komende tijd foto’s en filmpjes. Als u Juliana live wilt zien dan kan dat op Koningsdag in Dordrecht en Veenendaal en op 5 mei in Zeist. De info over de optredens staat op de agenda pagina van deze website.