Voorjaarsconcert groot succes

Op zaterdag 22 april gaf Concertorkest Juliana haar voorjaarsconcert. Dit keer was het thema “Movie meets Musical”. Het was een avond met heel veel bekende melodieen. Naast het Concertorkest, o.l.v. Wilbert van Arendonk, kon de uitverkochte zaal genieten van zangeres Shirley Spoor en het koor Blue Lavender. Ook waren er solisten uit eigen orkest. Bij het binnenkomen van het theater De Veerensmederij werden de mensen muzikaal verwelkomd door de muzikanten van Jong Juliana. De avond werd geopend door Shirley samen met een saxofoon/hoorn ensemble. Net als in de musical Evita deed ze dit vanaf een balkon met het nummer “Don’t Cry for me Argentina”.

Hiermee was de toon gezet voor een avond die de bezoekers nog lang zullen herinneren. Vanaf de opening, met een ode aan de Blues Brothers, tot aan het slot met Brand New Day was het een groot muziekfeest. Dank aan allen dit dit mogelijk hebben gemaakt.