Nieuwe show Jong Juliana gepresenteerd

Op zaterdag 20 mei heeft Jong Juliana hun nieuwe show “Millennium” gepresenteerd. Dit deden ze aan het eind van een driedaags trainingskamp in Putten. Er was veel publiek op af gekomen en de muzikanten van Jong Juliana hebben, ondanks de vermoeidheid van het kamp, hun beste beentje voorgezet.

Er was goed te zien dat er hard aan de show gewerkt is, het was een genot om naar te kijken en te luisteren. Compliment aan de instructeurs maar natuurlijk vooral aan de leden! Als vereniging kunnen we trots zijn op zo’n fantastische club jonge muzikanten.

In de show nemen de muzikanten van Jong Juliana nemen jullie mee in een muzikale reis door de tijd van de zero’s. Met nummers als – hoe kan het ook anders – Millennium van Robbie Williams, Payphone van Maroon 5, Perfect van Ed Sheeran en Uptown Funk van Mark Ronson. Kijk in onze agenda waar Jong Juliana binnenkort te zien is met de nieuwe show.