Herfst

Het is half september en na een paar hele mooie weken lijkt een weersomslag dan toch echt aan de orde en gaan we de herfst in. Onze showbands hebben afgelopen weken lekker kunnen profiteren van het mooie weer om nog een paar hele mooie buitenoptredens te verzorgen. Op zaterdag 9 september stal Juliana de show in hartje Rotterdam bij de doop van het schip “Vox Alexia” door H.K.H. Prinses Alexia. Jong Juliana was die dag aanwezig bij Taptoe Bemmel en bracht daar met succes hun show “Milennium”. Zaterdag 16 september was Juliana te gast op Taptoe Leerdam waar het 100 jarig bestaan van muziekvereniging “De Bazuin” werd gevierd. Het was een hele mooie taptoe met collegakorpsen, KTK Kampen, Advendo Sneek, Blij met Muziek Haarlem en DVS Katwijk(senioren en junioren). Dat we nu de herfst in gaan bleek tijdens de finale waar het begon te regenen en Juliana’s nieuwe uniform voor het eerst dit seizoen getest werd op waterbestendigheid.

In het verleden betekende de herfst dat de korpsen klaar zijn met optredens en zich binnen gaan voorbereiden op een nieuw seizoen. Dat geldt nu niet voor ons. Jong Juliana zal nog te zien zijn bij het Jeugdfestival van de Nationale Taptoe in Ahoy op zaterdag 30 september. Juliana zal de komende weken nog enkele ‘besloten’ optredens verzorgen en kijkt verder vooruit naar een driedaagse trip naar Taptoe Berlijn begin november. Naast dit alles gebeurt er in het clubgebouw ook van alles. Iedere zaterdag is er een volle groep Music Kids en het Jong Juliana leerlingenorkest aan het musiceren. De woensdagavond is er voor het Concertorkest dat zich aan het voorbereiden is voor een kerstconcert op vrijdag 15 december. Kortom het bruist aan alle kanten in de vereniging en dat is gaaf om te zien. Blijf ons daarom volgen op de website en social media.

Bemmel, foto Hans Jacobs
foto Hans Jacobs
Taptoe Leerdam
Finale Taptoe Leerdam