Taptoe Amersfoort om “van te smullen”

De recensie op https://korpsmuziek.nl/verslag-taptoe-amersfoort/ eindigt met de zin: “Een taptoe om van te smullen”. Dat is precies hoe wij er zelf ook over denken. Het was een prachtige nazomeravond met een heel goed deelnemersveld op een sfeervolle Hof. De opening van de taptoe was gelijk een van de hoogtepunten namelijk een gezamenlijk optreden van Drum & Dans met de beide showbands Juliana en Jong Juliana. Een item wat op bijna geen enkele taptoe te zien is. Een heel mooi visitekaartje voor onze vereniging. Alle daarna volgende optredens van OBK Rhenen, Floraband Rijnsburg, Amigo Leiden en onze eigen showbands werden zeer gewaardeerd door het publiek. Onderstaand een samenvatting en enkele mooie foto’s van een onvergetelijke avond

Foto: Hans Jacobs
Foto Hans Jacobs
Foto Hans Jacobs