Juliana steelt de show bij Taptoe Berlijn

Op 4 en 5 november was Juliana te gast bij de Internationale Taptoe Berlijn.

Drie maal werd de show “Rocketman” getoond aan de in totaal zo’n 15.000 toeschouwers. Het was een groot succes en Juliana kreeg alle drie de keren een minutenlang applaus, staande ovatie en vele duimpjes van de toeschouwers. Als er een applausmeter was geweest dan was die na het optreden van Juliana naar het uiterste uitgeslagen. Dat ook de organisatie Juliana zag als een van de topacts van de show bleek wel uit het feit dat de band als laatste mocht optreden voordat de grote finale begon en ook mocht de band als laatste van alle bands afmarcheren zodat het publiek nog even extra van de Amersfoorters kon genieten. Naast Juliana waren en korpsen uit Duitsland, Italië, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Oekraïne en zelfs uit Mexico. Voor de muzikanten was er ook de nodige tijd om de mooie stad Berlijn te verkennen. Dit werd o.a gedaan met een boottocht over de rivier de Spree en bezoeken aan de diverse bekende monumenten als de Reichstag, de Brandenburgertor maar ook het Holocaust Memorial. Na de taptoeshows waren er complimenten te over voor de muzikanten en wilden velen met tamboer-maitre Joey van Loveren op de foto. Juliana gaat nu een korte winterstop in en zal in het eerste weekend van januari 2024 alweer te zien zijn in Essen, Erfurt en Braunschweig bij de Duitse Musikparade