Juliana naar Princely Liechtenstein Tattoo

Van 3 tot en met 8 september reist Juliana af naar Liechtenstein om daar deel te nemen aan de Princely Liechtenstein Tattoo. Een evenement met drie taptoe voorstellingen, een grote parade en een drietal zogenaamde Platzconcerte. De taptoe wordt gehouden bij de Burchtruine Schellenberg. Dit is een bijzondere locatie die voor de taptoe wordt voorzien van een podium, een tribune en een tentdorp voor zowel de gasten als de muzikanten. Afgelopen weekend is een delegatie van Juliana al te gast geweest bij de organisatie om alle (logistieke)details van het evenement door te spreken. Naast het organiseren van een een hele mooie taptoe heeft de organisatie ook het doel om de muzikanten met elkaar te verbinden. Daarom is er op de vrijdag een gezamenlijke brunch en kunnen de muzikanten daarna deelnemen aan diverse excursies om de omgeving en elkaar beter te leren kennen. De Juliana muzikanten kijken al uit naar dit evenement. We zullen u in september via onze social media op de hoogte houden van onze belevenissen in Liechtenstein. Nadere info over het programma en kaartverkoop kunt u vinden op de website van de organisatie www.princely-tattoo.li

Manager Jan de Vries en Tambour-maitre Joey van Loveren op de Taptoe locatie
Op de foto met de organisatie en vertegenwoordigers van de andere deelnemende bands