Open Dag

Welkom!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een open dag van Jong Juliana!

Vanwege Covid-19 zijn we terughoudend in het organiseren van een open dag, maar er gaat er zeker weer één komen in februari. Hou deze website en/of onze Facebookpagina in de gaten!
Op een zaterdag begin februari 2021 geven we tussen 13.30 uur en 16.00 uur (gratis!) korte kennismakingslessen waarin kinderen van 4 tot 16 jaar allerlei instrumenten kunnen uitproberen. je kunt ook zien hoe we repeteren.

Wat doe je in een kennismakingsles?
De kinderen krijgen uitleg over het instrument en ze mogen natuurlijk op de instrumenten spelen. Hoe doe je dat? En hoe klinkt een toon? Ieder kind kan van verschillende instrumenten een kennismakingsles bijwonen, zodat je een beeld hebt welk instrument jij misschien wil gaan spelen.

Waar?
Het clubgebouw van Jong Juliana staat op de Grote Koppel 65 in Amersfoort. Dat is schuin tegenover het Eemplein. Parkeren kan op eigen terrein.

Programma

Wanneer Waar Wat
13.30 tot 13.45 uur Beneden Exercitieles
De korpsleden en de leerlingen laten zien hoe ze leren exerceren.
Van 14 tot 16 uur Boven Kennismakingslessen
Dwarsfluit, saxofoon, trompet, trombone en slagwerklessen in de verschillende kamers. Er liggen oefeninstrumenten klaar om jou te leren spelen!
Doorlopend Beneden Repetitie van Jong Juliana bekijken met zowel de blazers als de slagwerkers
Informatie krijgen over de vereniging, muzieklessen, hoe het werkt binnen Jong Juliana, op welke leeftijd je kan starten… wat je ook wilt weten! We staan klaar om jullie vragen te beantwoorden.