Music Super Kids

Wil jij na Music Kids verder muziek maken? Of zit je halverwege groep 3 of hoger? Kom naar Music Super Kids!

Wat is Music Super Kids?
Deze lessen zijn een vervolg op het succesvolle Jong Juliana Music Kids, maar ook rechtstreeks instromen is mogelijk. Er wordt verder gewerkt aan de basisbeginselen van muziek maken. Dat wordt ook wel algemene muzikale vorming genoemd.

Wat doe je bij Music Super Kids?
In deze lessen leren kinderen de basisbeginselen van muziek maken. In een gezellige sfeer wordt de kinderen klassikaal de beginselen van muziek bijgebracht. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Zo komen ritme, tempo, notenschrift, melodische vorming, muziek beluisteren en het samenspel aan bod. De kinderen gaan diverse instrumenten uitproberen én ze maken kennis met alle activiteiten van de Show & Marchingband Jong Juliana.

Waar en wanneer, wat kost het?
De lessen worden gegeven in ons clubgebouw aan de Grote Koppel 65 in Amersfoort. De lessen vinden plaats op zaterdagmiddag van 11.45 tot 12.30 uur, van 12.30 tot 13.15 uur en van 13.15 tot 14.00 uur. In de tussentijd staat voor u als ouder de koffie en thee klaar.

Wij, Show & Marchingband Jong Juliana, dragen de kosten van de eerste lessenreeks die kinderen bij ons volgen (Music Kids of Music Super Kids), waardoor één traject gratis gevolgd kan worden. Een tweede lessenreeks kost € 12,50 per maand. Een derde en opvolgende reeks kost € 15,00 per maand. Een lessenreeks bestaat uit 15 lessen en wordt ingepland over een tijdspad van 6 maanden. 

Vragen?
Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Els Van Breden, contactpersoon van onze vereniging via email jong-juliana@juliana-amersfoort.nl.

Er zijn subsidiemogelijkheden, tot € 450 per jaar! Zie Jeugdfonds Sport & Cultuur.