Muzikale Leiding

Dirigent Juliana: Dennis Hazenoot

Dennis Hazenoot (1988) studeerde trombone en compositie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en behaalde in 2011 zijn bachelor in compositie aan het Utrechts Conservatorium. In 2013 rondde hij de masteropleiding Composing for Film af aan het Conservatorium van Amsterdam. Gedurende deze opleiding componeerde hij de muziek voor diverse films, waarvan Sacred Defense genomineerd werd voor de Studenten Oscar.

Naast het componeren van filmmuziek en het schrijven van composities en arrangementen voor diverse klassieke ensembles (waaronder het Nederlands Blazers Ensemble), is Dennis volop actief als dirigent, arrangeur en componist in de HaFaBra-sector. Zijn werk wordt door steeds meer verschillende verenigingen uitgevoerd en naast Juliana is hij momenteel dirigent van Jong K&G Leiden en AMIGO Leiden.

Kijk voor meer informatie over Dennis en zijn werkzaamheden op www.dennishazenoot.com.

Dirigent Juliana: Gerben Kralt

Op 7-jarige leeftijd werden de eerste muzikale stappen gezet op cornet. Vanaf zijn 13e studeerde Gerben aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak trompet. Op zijn 18e werd Gerben aangenomen als Eb cornettist bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, waar hij tot 2012 actief was.
Als docent koper is hij o.a. verbonden aan muziekvereniging DVS uit Katwijk en hij dirigeert momenteel 2 jeugdorkesten. Sinds 2015 is hij dirigent van de Floraband uit Rijnsburg, waarmee hij in 2017 WMC kampioen werd op het onderdeel mars. Als freelance-trompettist is Gerben vaak te horen in Cantatediensten en bij diverse beroepsorkesten.

Slagwerkinstructeur: Marcel Kortes

Informatie volgt nog.

Choreograaf en hoofd showinstructeur: Kees Jan van Loveren

Kees Jan van Loveren (1973) is geen onbekende bij Juliana. Al vanaf 1983 lid van de vereniging, waar hij naast slagwerker en bassist ook jaren bestuurslid is geweest. Tevens was hij tambour-maître van Jong Juliana en Juliana en dat maakte dat hij in januari 2013 is benoemd tot erelid van de vereniging.
Naast Jong Juliana en Juliana is hij onder andere werkzaam geweest als tamboerinstructeur bij Harmonie Wilskracht Amersfoort, slagwerker bij het Nationaal Slagwerk Ensemble en het Artillerie Trompetter Korps en in 2002 als bassist van het Trompetter Korps Bereden Wapens tijdens de taptoe in Edinburgh. Ook was hij marsinstructeur bij de Volharding in Rhoon en de Seafort Highlanders en showchoreograaf en -instructeur bij de Showband IJmuider Harmonie.
Sinds 2014 is Kees Jan in dienst van de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (de FKNR). Het orkest waar hij al in 2010 en 2012 een taptoeshow voor schreef en met het orkest instudeerde. Naast de shows van de FKNR en Juliana komen diverse ‘massed band’ shows van zijn hand. Niet alleen de massed bandshows van Juliana en Jong Juliana, maar ook Juliana en de The Pipes & Drums of the Royal British Legion, the Netherlands. In 2016 verzorgde hij naast de show ‘Run the World’ van Juliana ook de showchoreografie en -instructie bij de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.
Naast zijn muzikale werkzaamheden bij de FKNR en via zijn ‘Keivents Productions’ is hij werkzaam als Payroll Manager te Utrecht.
Kapelleider en slagwerker bij BraL-, LaL- & BlaaskapeL ‘KapeLLoos’, wat bestaat uit voornamelijk oud Julianamuzikanten, is puur voor de ontspanning.