Concertorkest Juliana Presenteert… “MAESTRO van Amersfoort”

zaterdag 6 november, 20.15 uur, Flint Amersfoort

kaarten: https://flint.nl/prog…/seizoen-2021/maestro-van-amersfoort

Het Concertorkest van 95-jarige Muziek- en Showband Juliana Amersfoort organiseert op zaterdagavond 6 november 2021 een zoektocht naar de ‘Maestro van Amersfoort’.

Dit wordt een muziekfeest en een avondje uit voor jong en oud. Tijdens de eerste editie van de ‘Maestro van Amersfoort’ wordt Concertorkest Juliana gedirigeerd door maar liefst 8 bekende en wellicht iets minder bekende Amersfoorters. De uitdaging wordt aangegaan door journalist Remco Reiding, horecaondernemer Derk Koetje, commercieel manager Arie Lengkeek, stadsdichter Nynke Geertsma, winnaar van Heel Holland Bakt Anna Yilmaz, dominee Gerard Kansen, programmamaker Jaap Gunnink en burgemeester Lucas Bolsius.

De kandidaten worden gecoacht door dirigent Wilbert van Arendonk en worden beoordeeld door Hannie Slingerland, Simon Kleinjan en Bart van Meijl, kortom een zeer deskundige jury met een grote staat van dienst in Amersfoort. Bram van Kolfschooten is uw gastheer deze avond.

Juliana, de Muzikale ambassadeur van Amersfoort,

Het concert wordt gehouden in de Theaterzaal van Flint Amersfoort. Aanvang 20.15 uur, entree is slechts € 15,- per persoon, inclusief pauzedrankje. Bestel uw kaarten op flint.nl!

De Maestro van Amersfoort, een Kei van een evenement!