SponsorKliks

“SponsorKliks,
Doe makkelijk online inkopen en steun Juliana, Jong Juliana en Concertorkest Juliana door gebruik te maken van de SponsorKliks link op de website van onze vereniging. Het principe van online kopen is simpel en wordt nog leuker.
Tijdens het bestellen van je favoriete artikelen kun je nu de vereniging financieel steunen. Als je namelijk via onze website naar een webwinkel gaat en hier iets koopt krijgt onze vereniging een bedrag uitgekeerd.

Het werkt eenvoudig
Webwinkels betalen een commissie voor iedere bestelling als hun website is benaderd via SponsorKliks.nl. De vereniging Juliana is nu aangesloten bij deze organisatie en ontvangt 75% van deze commissie als een aankoop bij een webwinkel via de link van Juliana is gestart.
Deze aankoop kost je niets meer dan normaal, maar onze vereniging ontvangt wel de 75% van de commissie; gratis en voor niets. Natuurlijk zijn het geen grote bedragen; maar bij veel online aankopen kan het toch aardig op gaan lopen.

Wat moet je doen?
Klik op het logo van SponsorKliks bovenaan deze pagina. Je komt nu automatisch in de Juliana-omgeving (let op ons logo) met daarin een lange lijst veelgebruikte webwinkels (o.a. Bol.com; Zalando; Media Markt; Wehkamp; etc.). Zoek vervolgens de webwinkel van je keuze en klik hierop.
Hierna kom je op de standaard startpagina van die webwinkel. Bestellen gaat verder op dezelfde manier als altijd.

Om eerlijk te zijn: het kost je dus wel iets: namelijk twee keer meer klikken dan wanneer je rechtsreeks naar de webwinkel gaat. Voordeel is dat onze vereniging per aankoop geld ontvangt.

Eenvoudiger kan bijna niet. Een kleine moeite. Dus shop voortaan ook via SponsorKliks.nl en steun Juliana, Jong Juliana en Concertorkest Juliana.